December 28, 2010

Tdie Gado Ngan Die

Mood : Touching 


MM ,, Tdiey gado ngan Adam .. urmmm !! Npe 
skarang nie dy da len ! Aku Syg Kau !! Npe kau buad 
cm ni kt aku .. If uncle kau meniggal pon !! jgn la bad 
mood sngt .. 


Isya    : hey,,sombong?
Adam: ape 
Isya : mara ke ?
Adam: x lh
Isya : mm,,knape sombong sangad ??
hmm,,couple cm x kn 
Adam: ye lah
aq je lah yg sombong
dh x cpk bnyak lh
ckp aq sombong
x yahlh ckp ngan aqa
Isya : ni pe mslah ni !!
haishhh,,dlu mse kau mintak couple
nme pon x tnye lgi
elok pon kite break kau bkn amik tau psal aku pon
Adam: ok2
skang ni aq ngah bad mood ni
please
my uncle dah meninggal ok?
Isya : soo,kau da pnggil aku
aku kau kn
elok pon kite break ,,
kau x mik tau psal aku pon
Adam: kalau mcm tu
yelh
tpi maafkan aq tau
bye2
Isya : bye !!
tngk arh dlu
if aku baik aku maafkn
Adam: yelh
Isya : sbananye !!
aku rndu gle kt kau
Adam: kalau kau maafkn aq aq ucapkan
terimakasih bnyak2
Isya : sbananye !!
aku rndu gle kt kau
Adam: thnxx :D
tpi xper
kau cri lah org yg lebih baik dri aq
Adam: aku rndu gle kt kau ,, bile aku chat 
ngan kau sblom nie kau x pnah balas 
kau da ckop baik da !! 
tlg la !!
Adam: hhmm..
yelh
Isya : soo lagi ?
Adam: sori tau
:(
Isya : okeyh:D
Adam: thnxx :3




(baik balek with die)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home