January 4, 2011

Mood : Laughing 


Back Too School 


Second dayy :


hahhahh ,, Best gile larh tadi kat school .. Isya malas arh nk cite dri mule .. kt school tadi sblum n slepas rest Isya , aimi , izzaty n tina (sufie) kt dlm klas x dew orang ,, so Isya yg mule kn dlu sing n then dorang kte jom weh bosan arh .. amik feel amik feel n then kite org ltak head ats meja ..hehhehe . n then suro ISya nyanyi .. Isya ngan aimi jer la yg nyanyi .. pastu taim tuu puye lah feel smpai nk nanges .. ttb Isya pndang je sbelah Isya ade afikah .. trkejeot Isya ... hahha .. n then gelak arhh smpai pecah perot dibuad nye .. tu cite sblum rest ni plak cite lpas rest.. kite org pon gi la rest lpas rest msok klas cm tu gak ,, kite org punye feel nyanyi lagu tak ku sangka tak ku duga larh niat di hati tak nak berpisah larh mcm2 larh ,, n then tgh feel sdap2 aziz ckp cikgu dtg sket je hati ,, tngk x dew pon . dorg kte sdap2 feel aziz ni kacau larh .. pastu nyanyi lagi ,, smpai cekgu dtg .. okeyh larh chaw dlu lol .. bye2 :DD                      

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home