February 20, 2011

TAK SUKE ..

       Hey u .. aku x suke kwan ngan kaw la anis .. tasya , nad , aimi , zaty n sufie .. sume ckp x suke kwn ngan kaw .. kaw tahu sebab ape ? kaw nk tahu sngad kn ? sebab kaw kalau ade lelaki je mesti tergedik2 doe .. kite org pon menyammpah .. tu lah kite org kalau ade nmbor lelaki siket x nk bagi kat kau .. sebab kite org tahu kaw akn menggedik .. sorry arh babe aku x boleyh jadi kwn yg bek tok kaw .. (KORANG BACE LARH AKU MAIN COMMENT2 NGAN DIE KT FACEBOOK)


         Ade hati konon nk gado .. tapi x rep .. ape kes .. kaw pike kaw buad cm tuh dah menunjokkan kaw bagos lah tuh .. woi .. aku pon x kepalak sngad nk kwan ngan kaw weyhhh .. gelak pon cm kambing .. hahax .. soryy babe kalaw ayat aku pedas .. sebab aku tgh saket haty  .. kaw boelyh malukn kt dlm blog kaw .. aku pon boleyh weyhhh .. dlu mse aku kwn ngan die kn .. dpan laki mule la .. menggedik2 .. die pike die besa sngad doe .. hey anis please la x pyah nk tunjokkan kebagosan kaw uhh .. but kaw bukan bagus sngad doe .. aku bukan nk cari gado or else .. aku just nk buad post .. kaw boleyh buad post aku pon boleyhh . chaw dlu babe bye !

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home